Fogászati ellátásunkról

Rendelőnkben két, korszerűen felszerelt fogorvosi kezelőben és a hozzájuk tartozó röntgendiagnosztikai helyiségben van lehetőség pácienseink ellátására. Törekedtünk a barátságos, kellemes és nyugodt légkör kialakítására, betegeink kényelmének biztosítására.

Különleges figyelmet szentelünk pácienseink biztonságának. A röntgenberendezések kiválasztásakor elsődleges szempont volt a sugárterhelés csökkentése, ezért digitális panorámaröntgent és digitális fogászati röntgenberendezést használunk.
A higiénés követelményeknek és a sterilitás biztosításának egyszer használatos eszközökkel, valamint nagy teljesítményű gőzsterilizátor alkalmazásával tudunk megfelelni.

Minden kedves páciensünk számára biztosítjuk a szükséges ellátást a tanácsadástól és a rendszeres szűrővizsgálatoktól a speciális szaktudást, és műszerezettséget igénylő kezelésekig. Munkánk során az elérhető legjobb minőségű, nagy gondossággal kiválasztott anyagokat használjuk fel, és kiváló fogtechnikai laboratóriumokkal dolgozunk együtt.

A fogorvosi munka gondosságára, precizitására garanciát jelentenek egyetemi oktatói tapasztalattal, és több évre visszatekintő magángyakorlattal rendelkező szakorvosaink.

Specialistáink megfelelő megoldást nyújthatnak komplikált esetekben, legyen szó akár esztétikai fogászatról, gyökérkezelésről, hagyományos, vagy implantációs fogpótlásról, szájsebészeti műtétekről, fogágy-betegség kezeléséről, vagy olyan esztétikai jellegű beavatkozásokról, mint a fogfehérítés vagy fogékszerek felhelyezése.
Orvosaink munkáját fogászati szakasszisztens és szájhigiénikus segíti.

A rendelőnkben készült fogtömésekre és fogpótlásokra természetesen megfelelő garanciát vállalunk.

Amennyiben további, részletekre kíváncsi, az alábbiakban bővebb információ talál.
Ha kérdése van, kérjük tegye fel egyeztetett időpontban személyesen, vagy e-mailben, illetve telefonon. 

Bővebben:

 

ÚJDONSÁG!

Direkt héj készítése kompozitból - fog felépítés Enamel Plus anyaggal

 

Vissza